×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gül Gülasem Ateş

CAN ÇEKİŞEN İNSANLIK..!


2023-08-27 12:54:00

CAN ÇEKİŞEN İNSANLIK..!

  ⚠️ Anneler babalar tehlikenin farkında mısınız ?

Okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocuklarımız aleni olarak çizgi filmler üzerinden hedef alınıyor. bir zamanların moda söylemleri "Çağdaşlık, demokrasi, insan hakları, eşitlik, adalet”  artık kaf dağının arkasına fırlatıldı. Kıyamete beş kala günümüz modası !!  kainatın sahibi yüce Allah tarafından yasaklanmış helak edilen LUT KAVMİ .

Gençlerimizin zihinleri dizilerdeki LGBT Propagandası ile bulandırılıyor. Moda dünyası açıkça cinsiyetsizlik propagandası yapıyor. 9 - 10 yaşında cinsiyeti değiştirilmiş çocuk mankenler podyumlara çıkarılıyor. Tuvalet adabını bilmeyen kendi başına sokağa çıkamayan, yemesine içmesine dikkat edemeyen masum çocuklar özgür iradeleriyle cinsiyet değiştirmişler.! Ne kadar da inandırıcı değil mi? Bu dayatmacı zihniyet küçük çocukların cinsiyet değiştirmesini normal karşılarken, sapkın hayattan pişman olup tedavi olmak isteyenlerin tedavi edilmesi kabul edilemez diyorlar. Gözümüzün önünde cereyan eden vahametin - tehlikeli durumun farkında mıyız acaba ?

 
 
???? Lut kavminin sapkınlığı  nedeniyle helak olduğu yer olan Lut Gölü'nde, suların her geçen yıl biraz daha çekilmesine sözde dikkat çekmek isteyen İsrail Turizm Bakanlığı ve ABD'li fotoğrafçı Spencer Tunick, bu duruma sözde farkındalık oluşturmak için iş birliği yaparak, İsrail Turizm Bakanlığı sponsorluğunda 200  ahmak insan müsveddesiyle birlikte ahlaksızca çıplak çekim yaptı. Beyaz boyayla boyanmış modellerin, sözde İncil'de tasvir edildiği üzere tuz sütununa dönüştüğü kabul edilen, sapkın kavimle birlikte helak olan  Hazreti Lut'un karısına gönderme yapıldığı bildirildi.


  ????Şeytanın uşaklarının etkisiyle cinsiyet değiştirip pişman olanlar videolar çekip insanlara seslerini duyurmaya çalışırken “Biz yandık siz yanmayın, çocuklar yanmasın” diye feryat ediyorlar. Nedense hiç kimse bu feryadı duymuyor, üç maymunu oynuyorlar. Yahu biz ne ara bu kadar hissiz, acımasız, duygusuz ve zulümkar olduk, Görünmez ama bilindik ellerce sanırım sansürleniyoruz. Doktorlar, psikologlar tedavi uygulamamaları için dayatmaya maruz kalıyor, akademik dünyadan dışlanmakla tehdit ediliyorlar. Çok şükür bu dayatmaya boyun eğmeyen bilim insanları hala varlar. Onlar sayesinde pek çok gencimiz bu tehditten kurtuldu. Bilim insanlarını da emperyalist güçlerin bu dayatmalarından kurtarmak zorundayız. Sanatçıları, sporcuları bu dayatmadan kurtarmak zorundayız. Çünkü onlar topluma örnek olacak kişiler ve bu konuda baskı altındalar. Amerika Birleşik Devletleri'nden bağış adı altında milyonlarca dolar fonlanan derneklerin gençliğimizi daha fazla kıskacı altına almalarına izin vermeyelim.????

 ???? LGBT Propaganda ve Dayatması her yerde. (Netflix’te) Dijital platformlarda açıkça eşcinsellik propagandası yapılmayan içerik neredeyse yok. Sosyal medyada LGBT içerikleri teşvik ediliyor, bizlerin aile hassasiyeti sansürleniyor. Sanat dünyasında, spor dünyasını eşcinsellik propagandası üzerinden prim yapanlardan geçilmiyor. Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Ebrar Karakurt'un eşcinsel sapkınlığını pervasızca savunurken, bu dayatmalar öyle bir noktaya geldi ki, LGBT konuşulmasın diye ellerinden ne geldiyse yapıyorlar. Sosyal medya paylaşımlarını sansürlediler, hesapları kapattılar. Herkes LGBT Dayatmasını, küresel lobilerin ve onların içimizdeki uzantılarının telaşını bu vesile ile görmüş olduk.
 ???? Herkes bu süreçte, sosyal medyanın sansürcü, dayatmacı yüzünü gördü. Bu bilinsin ki, dijital faşizme boyun eğmeyeceğiz. Sözde “özgürlük” paravanı arkasına saklanan sansürcüler insanları kandıramayacak.

 

AL SANCAĞI İNDİRTME, AİLE OCAĞI SÖNDÜRTME
ŞEYTANLARA UYARAK LUT KAVMİNİN DÜŞTÜĞÜ HELAKA DÜŞME..!


???? Ailenin ateşe düşmemesi için lütfen Ellerini taşın altına koyup LGBT Propaganda ve Dayatmasına Dur De!
????  Kıyamete değin neslinin devam etmesi için “Cinsiyetsiz Toplum Projesine Dur De!”,
????Dünyayı hegemonyası altına alan Küresel Çetelerden Aileni ve Neslini Koru!
 ????Vatanının bölünmemesi, bayrağının inmemesi, EZANLARIN SUSMAMASI için aileni koru. Unutma aileyi Korumak Milli Güvenlik Meselesidir!
“Küresel ve Emperyalist Örgütler, aklınızın hayalinizin idrak dahi edemeyeceği şeytani girişimlerle çocuklarımız üzerinde oyun içinde oyun kuruyorlar.
Anneler, Babalar, takındığınız at gözlüklerini çıkarıp çocuklarınıza sahip çıkın.

Korkuyla tanışın lütfen KORKUN. Korkun ki bu vatan bu çocuklar sahipsiz kalmasın.

Dünya hayatı elbette bir gün sona erecek, siz toplumsal çürümenin Karşısında Evlatlarınıza sımsıkı sarılın ki çift başlı kobra yılanları onları tuzaklarına düşürüp yutmasın. Hazreti İbrahim (as) peygamberimize kurulan ateşi söndürmek için su taşıyan karınca gibi ol, bu yakılan - yakılmak isteyen ateşe SU TAŞI. Dünya hayatının şaşaasının sizi yutmasına izin vermeyin. Karanlıkta yanan küçücük bir mumu küçümsemeyin, o küçük gördüğünüz mum uykuya dalmış mumların uyanması için karanlığa meydan okuyan bir çığlık.
Toplumu dört bir yandan kuşatan, bireysel hak ve özgürlük kılıfında palazlanarak insanlığa yönelen bu varoluşsal tehdidin bertaraf edilmesini için
“Ailene Sahip Çık!”

   Gül Gülasem ATEŞ

 

YORUM YAPIN

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Üye girişi yapmak için Tıklayın

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024