×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yeni Kuşak köy Enstitüleri Derneği’nde kongre

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği (YKKED) Eskişehir Şubesi, olağan kongresi gerçekleştirildi. Ayhan Türkseven güven tazeledi. 

Gündem 29/06/2021 11:16 29/06/2021 11:17

A- A+

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Eskişehir Şubesi Olagan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurula, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, üyeler ve davetliler katıldı. Eskişehir Seyyit Battal Gazi Vakfı’nın terasında yapılan YKKED’nin 5’nci Olağan Kongresi’nde; Onursal Başkan İlyas Küçükcan Divan Başkanı olarak, Erhan Türkseven ve Mücella Tetik yazman olarak görev aldı. Derneğin faaliyet ve denetleme raporu okundu. Dernek üyeleri tarafından raporlar ibra edildi. 

Türkseven’den katılımcılara teşekkür

Şube Başkanı Ayhan Türkseven yaptığı konuşmada kongreye katılarak destek veren herkese teşekkür etti. Türkseven, ‘Derneğimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerini Eskişehir’de önümüzdeki günlerde artırarak devam ettireceğiz’’ dedi. Divana tek listenin sunulduğu genel kurulda Ayhan Türkseven, oy birliği ile yeniden tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrede Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Ayhan Türkseven, Erdal Gazi Erol, Hülya Yılmaz, Bekir Özsoy, Cihan Taşar, Hülya Fişekçi, Yurdagül Ede seçildiler. Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine: Ahmet Çakır, Cahide Aytekin, Ertuğrul Altınel seçildiler.

Ortak kullanım alanları yapılacak

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kongre toplantısında yaptığı konuşmasında, ‘’Kongrede yeni seçilenlere hayırlı olsun ve başarılar dilerim. Odunpazarı bölgesinde 1000 tane dernek var. Bu derneklerin hepsine ayrı ayrı büro vermemiz mümkün değil. Ama bu derneklerin ilerleyen günlerde ortak kullanabileceği yerler yaptıracağız. O zaman dernekler rahatlarlar. Ayrıca Odunpazarı Belediyesi bu yılın sonuna doğru dijitalleşmeye geçecektir. Dijitalleşmeye geçince, vatandaşımız, internet üzerinden Belediye ile ilgili işini dilekçe yazarak, internet üzerinden cevabını alacaktır. Dijitalleşme ile vatandaşımız işini kolay ve hızlı halledecektir’’ dedi. Akabinde Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu,  kongrede seçilen yeni yönetime başarı diledi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024