×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yeni Çizgi’nin gururu oldu

Yeni Çizgi eğitim kurumları öğrencisi Halid Yıldırım TÜBİTAK yarışmasında büyük bir başarıya imza atarak herkesi gururlandırdı.

Eğitim 13/06/2021 12:11 13/06/2021 12:12

A- A+

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2021 Teknolojik Tasarım, Robotik Kotlama, tematik alanında Eskişehirli Halid Yıldırım “robot Köpek” projesi ile üçüncülük ödülünün sahibi olurken Yeni Çizgi Kurumları ve Eskişehir’in gururu oldu. 

Yeni Çizgi’nin gururu oldu

Düzenlenen yarışmada dereceye giren Halid Yıldırım’ın eğitim gördüğü Yeni Çizgi Eğitim Kurumları ‘nda alınan derece büyük bir sevinçle karşılanırken Halid Yıldırım için kurumda bir ödül ve takdim töreni de düzenleneceği öğrenildi. Kurum yetkilileri, “Halid’i bu başarısından dolayı kutluyor onunla gurur duyuyoruz. Eğitim Kurumları olarak Halid ve bu konuda adım atacak her öğrencimize desteklerimiz devam edecektir” değerlendirmesinde bulunuyorlar.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024