×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Üzerinden cephanelik çıktı

Güvenlik güçlerinin durumundan şüphelendikleri bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca, mermi ve kesici alet ele geçirdiler.

Asayiş 25/06/2021 18:18 25/06/2021 18:22

A- A+

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli ekipler Ömerağa Mahallesi’ndeki devriyeler sırasında durumundan şüphelendikleri şahsın üst aramasında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait mermiler ve bir kesici alet ile geçirdiler.

Tabanca ve kesici alet ele geçirildi

Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, “İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekiplerimiz Ömerağa Mahallesinde görevini ifa ettiği esnada durumundan şüphelenerek durdurdukları T. Ç. Y. İsimli şahsa yapılan kaba üst yoklamasında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör içerisinde 5 adet fişek ve 1 adet kesici alet elde edilmiştir. Şahsa, 6136 SKM muhalefetten işlem yapılmıştır” ifadelerine yer verildi. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024