×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Umudumuz projelerde

Eskişehirspor Projeler ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Asbaşkanı Özgür Marankoz, ilk arzı tamamlanan EsEs Token’ın analiz sürecinde olduğunu söyledi.

Spor 01/04/2021 16:45 01/04/2021 16:46

A- A+

Asbaşkan Özgür Marankoz, EsEs Token’ın ikinci arzı, Fidan kampanyasının ne zaman başlayacağı ve hatıra pul satışlarındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

İlk arzı başladıktan 2 hafta sonra büyük ilgi görerek tükenen 12 milyon EsEs Token’ın ikinci arzının ne zaman başlayacağı ile ilgili konuşan Asbaşkan Marankoz, “İkinci arz mı olacak yoksa direkt borsaya mı gidecek onunla ilgili analiz yapılıyor. Bugün veya yarın şirketle bir toplantı daha yapacağız. Daha sonra sosyal medya hesaplarından gerekli açıklamalar yapılacak” dedi. Ayrıca Asbaşkan Marankoz, tokenlardan elde edilen gelirin ise 1,5 milyon TL’den daha fazla olduğunu da belirtti. 

Kulübe önemli bir gelir getirmesi beklenen Eskişehirspor Hatıra Ormanı için fidan satışlarının devam ettiğini dile getiren Asbaşkan Özgür Marankoz, “Fidan satışları için tesislerimize gelerek alanlar var. Ama ciddi bir reklam çalışmamız son aşamaya geldi artık. Bunların reklam filmleri, tanıtım reklamları olacak. Bir internet sitesi yapılacak. Bu site üzerinden ödeme yapılabilecek. SMS yoluyla ödeme de olacak. Hepsinin görüşmeleri ayrı ayrı devam ediyor. Bu çalışmalarda artık sona yaklaştık” şeklinde konuştu. 

Fidan kampanyasının lansmanı içi tarih vererek yanılmak istemediklerini ifade eden Asbaşkan Marankoz, “Fidan lansmanının tarihi için Başkanımız 25 Mart demişti ama bu tarihe bazı resmi prosedürler yetişmedi. Bu işlerde tarih vermek çok doğru değil. Çünkü ortaklık yaptığımız bir devlet kurumu var. Başka kurumlar var. Buralarda bir aksama oluştuğu zaman yanılmak istemiyoruz. Tüm detaylar resmi internet sitemizden açıklanacak” diye konuştu.

Asbaşkan Özgür Marankoz, Eskişehirspor Hatıra Pullarının ise yarısının satıldığını diğer yarısının da satılmasını beklediklerini ifade etti. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024