×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ülkenin en önemli gündemi geçim

 CHP milletvekili Çakırözer: “Türkiye’nin dört bir yanında esnafımızın, emeklimizin, emekçimizin, çiftçimizin sorunları ortak” dedi.

Gündem 08/04/2021 15:20 08/04/2021 15:22

A- A+

Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu 25 Milletvekilinden oluşan heyet de Yalova’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak, esnafın sorunlarını dinledi. Çakırözer ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin dört bir yanında esnafımızın, emeklimizin, emekçimizin, çiftçimizin sorunları ortak. Ülkenin tek gündemi ekonomideki buhran, geçim sıkıntısı” dedi.


Esnafı ve bölge halkını dinlediler

Ziyaretlerinde esnafın da, bölge halkının da sıkıntılarının ortak olduğunu dile getiren Çakırözer, “Milletvekillerimiz ile Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarımız dinliyoruz. Yalova’da esnafımız kirasını, faturasını ödeyememekten şikayetçi. Muhtarlarımızı, esnaflarımızı, servisçilerimizi, emeklilerimizi, çiftçimizi her kesimi dinliyoruz. Nereye gidersek gidelim yurttaşlarımızın tek derdi geçim sıkıntısı, ekonomideki buhran. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafımıza, emeklimize, emekçimize hak ettiği desteği vereceğiz. ‘Artık bıçak kemiğe dayandı’ diyen esnafımıza derman olacağız” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024