×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Temsili mezarı çiçekler ile donatıldı

Büyükpark içerisinde bulunan Yunus Emre’nin temsili mezarının etrafı çiçekler ile donatıldı. Manzara Yunus’a çok yakıştı.

Yaşam 07/06/2021 16:59 07/06/2021 17:00

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı rengarenk çiçeklerle şehri süslemeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Büyük Parktaki temsili Yunus Emre mezarı çevresinde peyzaj çalışmaları yaptı.

Mihalıççık’taki mezarın birebir aynısı

Kendi seralarında kadınların ürettiği çiçeklerle kentte bulunan orta refüj, kavşak gibi yeşil alanlarda estetik anlayışını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, parklarda da peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Yunus Emre’nin vefatının 700. yıl dönümü olması sebebiyle UNESCO tarafından 2021 yılının Yunus Emre’yi anma yılı seçildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Mihalıççık ilçemizde bulunan Yunus Emre mezarının birebir aynısı olan Büyük Park’taki temsili mezarın çevresinde çevre düzenlemesi yapıldığını ifade etti. Normalleşme kuralları ile birlikte parkların tekrar hizmete açıldığını sözlerine ekleyen yetkililer, Mihalıççık ilçesine gidemeyen vatandaşların Büyük Parkta bulunan temsili mezarı ziyaret edebileceklerini belirtti. Büyük Parkta bulunan temsili Yunus Emre mezarınınçevresinin rengarenk çiçeklerle süsleyen ekipler, Yunus Emre’nin heykelinin bulunduğu süs havuzunda da bakım çalışması gerçekleştirdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024