×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sözün bittiği yerdeyiz

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen;” Esnaf teşkilatımız maalesef yine Büyük hayal kırıklığına uğradı” dedi.

Yaşam 17/05/2021 14:46 17/05/2021 14:47

A- A+

Lokantacılar Odası Başkanı Bilen, “Esnaf teşkilatımız maalesef yine Büyük hayal kırıklığına uğradı" dedi.  Bilen yaptığı açıklamada, “Tam 14 aydır kapalı olan veya kısıtlı çalışan işletmelerimiz artık esnafımızı bunalıma sokmuştur adeta tükenme noktasına getirmiştir.29 Nisan- 17 Mayıs arası tam kapatma kararı bizleri biraz da olsa umutlandırmıştı, çünkü tam 14 aydır savunduğumuz tam da bu idi” şeklinde konuştu.

Top yekun kapanma umutlandırmıştı.

 Başkan Bilen açıklamasında, “Eğer mücadele edilecekse tam kapanarak top yekun mücadele etmeliydik, ama alınan tedbirler neticesinde yine hayal kırıklığına uğradık. Tüm sektörler tıkır tıkır çalışırken ihale maalesef yine küçük esnafımızın üzerine kalmıştır. Aç kapat, aç kapat artık tüm birikimlerimizi ve servetimizi tükettik ve konu komşudan, akrabalarımızdan borç alarak ayakta kalma mücadelesi veriyoruz, adeta çırpınıyoruz, dayanacak gücümüz kalmadı. 17 günlük sözüm ona tam kapatma kararından sonra, önceki kararnameye göre en az %50 kapasite ile hizmete açılmayı umut ederken maalesef yine tam bir hayal kırıklığı yaşadık. 1 Haziran tarihine kadar sadece gel al ve paket servisi hizmeti verebiliriz açıklaması bizleri adeta yıktı. Sadece paket servisi hiçbir şekilde bizim giderlerimizi karşılamamaktadır, ayrıca tüm işletmelerimiz paket servisine uygun olmadıkları gibi,%70 e yakını kapalı kalmaktadırlar. Bu bizim çığlık sesimiz olsun. Sesimize kulak verin, ne olursunuz ,artık sözün bittiği yerdeyiz” diye konuştu.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024