×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Son mücadelemizi veriyoruz

Eskişehirspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelikoğlu, alacaklılara seslenerek imza vermemeleri halinde bir muhatap bulamayacaklarını söyledi.

Spor 24/06/2021 12:08 24/06/2021 12:09

A- A+

Divan Kurulu Başkanı Çelikoğlu, Eskişehirspor’un yaşam mücadelesi verdiğini söyleyerek, hayata tutunmalarının sadece önümüzdeki sezon oluşturulacak mütevazi ancak mücadeleci bir kadroyla mümkün olabileceğini belirtti.

İmza vermezlerse muhattap bulamayacaklar

Çelikoğlu, transfer yapabilmek için öncelikle var olan yasakları kaldırmak gerektiğini hatırlatarak, Divan Kurulu olarak son sürat çalıştıklarını hatırlattı. Süreçte zorluklar yaşandığını belirten Divan Kurulu Başkanı, Eskişehirspor için emek vermiş tüm antrenör ve futbolculara çağrıda bulunarak; “Eskişehirsporumuz için son kez tüm emek verenlere sesleniyoruz. Futbol tarihinde yaşanmış tüm örneklerde ne yazık ki kulüpler bu gibi bu durumlardan sonra yeniden ayağa kalkamıyor. Biz son mücadelemizi veriyoruz. Eğer bugün imza vermezlerse, yarın ne yazık ki kapısını çalacakları bir muhattap dahi bulamayacaklar. Bu yüzden Efsane Eskişehirspor’umuzun yeniden eski günlerine geri dönmesi için kendilerine büyük iş düşüyor” dedi.

Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Üyesi olarak şu an görevde olan Divan Kurulu başkanlık görevini yapan Çelikoğlu, imza veren tüm isimlerin yanı sıra özellikle bu süreci yürüten Divan Kurulu Üyelerine ve destek veren herkese teşekkür etti.

Ali Çelikoğlu, 28 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kongre üyelerini davet ederek, genel kurul toplantısında detaylı olarak süreci anlatacaklarını da ifade etti. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024