×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sigorta Sektörünün Genel Durumu Anadolu Üniversitesi'nde Konuşuldu!

Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Sigorta Sektörüne dair panel düzenlendi. 

Yaşam Eğitim 14/10/2023 12:38 14/10/2023 12:38

A- A+

Anadolu Üniversitesi ev sahiliğinde Sigorta Sekgörüne dair panel düzenlendi. 

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) ve Eskişehir Sigorta Acenteleri Derneği tarafından düzenlenen “Son Gelişmeler Işığında Türk Sigorta Sektörünün Genel Görünümü” başlıklı panel Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Salonu’nda düzenlenen panele Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu TÜSAF Başkanı Adnan Çelik başta olmak üzere birçok  kişi katıldı.

''SİGORTACILIK KONUSUNDA EĞİTİMLERE ÖNEM VERİYORUZ'' 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, “Son Gelişmeler Işığında Türk Sigorta Sektörünün Genel Görünümü” konulu panelin açılış konuşmasında şunları aktardı: “Anadolu Üniversitesi olarak Eskişehir Sigorta Acenteleri Derneği’ni burada ağırlamak bizler için büyük bir mutluluk. Bilindiği gibi benim de sigortacılık geçmişim bulunuyor. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) kurucu başkanlığı görevimi 2008-2011 seneleri aralığında yerini getirdim. Akademisyen olarak bütün eğitimlere önem verdiğimiz gibi o senelerde sigorta eğitimi noktasında da çalışmalarda bulundum. Panelin herkes için başarılı, verimli ve öğretici olmasını temenni ederim.”

Açılış konuşmalarının asonrasında “Son Gelişmeler Işığında Türk Sigorta Sektörünün Genel Görünümü” başlıklı panele geçildi. Moderatörlüğünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez’in yaptığı panelde konuşmacı olarak TÜSAF Başkanı Adnan Çelik, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut ve Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Genel Sekreteri Özgür Obalı yer aldı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024