×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Seyitgazi Daha Güzel Hizmetler almak için Gün Sayıyor. Erhan Erden Göreve Hazır.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adaylarının heyecanı artıyor. Seyitgazi'de adından çokça söz edilen Erhan Erden Kimdir?

Siyaset 16/12/2023 14:38 16/12/2023 14:43

A- A+

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adaylarının heyecanı artıyor. Seyitgazi'de adından çokça söz edilen Erhan Erden Kimdir?

30.04.1979 Tarihinde Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde doğmuş, İlkokulu Beykışla Köyü İlkokulu, Ortaokulu Seyitgazi Ortaokulunda bitirdikten sonra lise eğitimimi Çankırı Astsubay Hazırlama Okulunda tamamlayarak Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 1 Yıllık staja müteakiben Astsubay olarak 1997 yılında göreve başlamıştır. Ülkemizin çeşitli illerinde görev yaptıktan sonra 2013 yılı itibariyle mecburi hizmet görev süresini tamamlayarak kendi isteğiyle Müstafi Astsubay olarak ayrılmıştır.

2014 yılı yerel seçimleri ile Beykışla Mahalle Muhtarı, 2016 yılı itibariyle Seyitgazi Muhtarlar Derneği Başkanı, 2017 yılı itibari ile S.S. Beykışla Sulama Kooperatifi Başkanı, 2019 yılı itibari ile Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı, 2021 yılı itibariyle de S.S. Seyitgazi Tarımsal Kalkınma Kooperatifini kurarak başkanlığına seçildi. Tüm bu görevlerime halen devam etmekte ve 2018-2022 Yılları arasında Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığında Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Eskişehir İl Mera Komisyonunda ve Seyitgazi İnsan Hakları Komisyonunda Üye olarak devam etmekte aynı zamanda tarımla uğraşmaktadır.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Erhan Erden insanlara hizmet etmeyi kendime her zaman görev edinmiş birisi olarak sorumluluk alabilen, ekip çalışmasına önem veren, bilgi ve zaman yönetiminde başarılı olan, organize çalışabilen, hızlı ve etkili kararlar alabilen kendini geliştirme isteği yüksek olan, disiplinli çözüm odaklı bir karaktere sahip birisidir.

            

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024