×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Paylaşmaya devam ediliyor

Pandemi de en zor kesimlerden biri olan sokak müzisyenlerinin yüzü  Büyükşehir’in temin ettiği erzak kolileri ile güldü.

Yaşam 18/04/2021 21:55 18/04/2021 21:56

A- A+

Sosyal belediyecilik anlayışı ile pandemiden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmalarına hız veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Şehir Paylaşmaktır” kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine desteğe devam etti.  

Yardımlar yerine ulaştırılıyor

Ramazan ayının başlamasıyla da “Ramazan Paylaşmaktır” kampanyası ile vatandaşları birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularıyla bir araya getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, erzak desteklerini ulaştırmaya devam edecek. Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar aracılığıyla ekonomik olarak zor günlerden geçen vatandaşlara destek olan Büyükşehir Belediyesi başlattığı “Şehir Paylaşmaktır” destek hareketi ile yardımları ulaştırmaya devam ediyor. 

Koliler sokak müzisyenleri için

Büyükşehir Belediyesi son olarak Sokak Müzisyenleri Derneği’ne yardım kolilerini ulaştırdı. Covid-19 vakalarının giderek artmasıyla kısıtlamalara devam edilmesi kararlarından ekonomik olarak etkilenen birçok vatandaşın mağduriyetlerinin giderilmesi için Ramazan ayında da yardım kampanyasının devam edeceğini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Ramazan Paylaşmaktır” duygusunu paylaşan vatandaşların market.eskisehir.bel.tr web adresine girerek kampanyaya destekte bulunabileceklerini belirttiler.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024