×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ormanspor transferde hız kesmiyor

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Hentbol Süper Lig’de Avrupa kupaları hedefini zorlayacak iddialı bir kadro kurmak isteyen Eskişehir Ormanspor, Ramazan Mutlu’yu kadrosuna kattı. 

Spor 20/06/2021 16:55 20/06/2021 16:57

A- A+

Kadrosunu önemli isimlerle takviye etmeye devam Ormanspor, transfer çalışmaları kapsamında prensipte anlaştığı Nilüfer Belediye Spor Kulübü’nden orta oyun kurucu Ramazan Mutlu ile resmi sözleşmeyi imzaladı.


Başkan Temel: Ramazan Mutlu’yu aramızda görmekten mutluyuz

Düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Recep Temel, “Geçen sezonun performansı ile göz dolduran Ramazan Mutlu’yu aramızda görmekten mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İmza töreninde hazır bulunan Ormanspor Başantrenörü Mehmet Fatih Işık ise “Ramazan’ı Nilüfer Belediyesi’nden tanıyorum beraber çalıştık, gerek oyun zekası ve yetenekleri tartışılmaz ; gerçekten kulübümüz önemli bir transfere imza attı ve kendisine güvenenleri mahçup etmeyecektir. Tüm takımla birlikte ona sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi. 

Ramazan Mutlu: Hedefimiz mutlu sona ulaşmak

Ramazan Mutlu attığı imza sonrasında, duygularını şu sözlerle paylaştı: ”Nilüfer Belediyesi’nde on dört yıl oynadıktan sonra benim için yeni ve güzel bir başlangıç olarak, iddialı olan Eskişehir Ormanspor’a gelmek beni mutlu etti. Nilüfer Belediye’nin bana kattıkları asla unutulmaz bunun içinde müteşekkirim. Fatih Hocam’la yeniden çalışmak gayet güzel, önümüzdeki sezon hedeflerimiz belli arzumuz isteğimiz mutlu sona ulaşmak olacak.”

Geçen sezon 108 gol attı

Ramazan Mutlu, 1995 yılında Bulgaristan’da doğdu. Hentbola 2007 yılında Nilüfer Belediyesi Spor Kulübünde başlayan ve kariyerine geçtiğimiz sezona kadar bu kulüpte devam etti. Özellikle son iki sezondur oyununun en verimli çağında olan 9 metreden yaptığı atışlar rakip kalecileri oldukça zorlaması ve oyun içi pas organizasyonunda etkili olması öne çıkan özellikleri arasında olan 26 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu 108 golle tamamladı. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024