×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Tekstil Atölyesi ile 3 milyon 500 bin TL kâr etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından Şubat ayında hayata geçirilen Tekstil Atölyesinde sadece kadınlar çalışıyor. Bugüne kadar 30 bin parça ürün üretilen Tekstil Atölyesinde, belediyenin 3 milyon 500 bin lira kâra geçmesi sağlandı.

Spor Eğitim Ekonomi 12/12/2023 12:00 12/12/2023 12:02

A- A+

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından Şubat ayında hayata geçirilen Tekstil Atölyesinde sadece kadınlar çalışıyor. Bugüne kadar 30 bin parça ürün üretilen Tekstil Atölyesinde, belediyenin 3 milyon 500 bin lira kâra geçmesi sağlandı.

Gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda kadınlara öncelik tanıyan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda Belediye Başkanı seçildiği günden beri “Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı” için çalışmaya devam ediyor. Kazım Kurt tarafından Şubat ayında hayata geçirilen Tekstil Atölyesinde sadece kadınlar çalışıyor. 10 ayda 30 bin parça ürünün üretildiği Tekstil Atölyesi’nde Odunpazarı Belediyesi’nin yanı sıra Alpu, Seyitgazi ve Bilecik belediyelerinin de koruyucu iş kıyafetleri üretildi. Odunpazarı Anonim Şirketi (Odunpazarı AŞ.) Genel Müdürü aynı zamanda atölyenin sorumlusu olan Nilgün Paşaoğlu Armutlu, belediyelerin ve belediye şirketlerinin istihdam ettiği personellerine hem ayırt edici, hem de iş sağlığı güvenliği açısından koruyucu iş kıyafetleri vermek zorunda olduğuna dikkat çekti.

3 MİLYON 500 BİN LİRA KÂR ETTİK

Ülke şartlarında enflasyona bağlı olarak iş kıyafeti maliyetinin tüm işletmelere ağır bir yük olmaya başladığını belirten Armutlu, “Bu kıyafetleri kurumumuzda ihale usulüyle almaktaydık yılının Şubat ayında atölyemizi kurduk. Bugün itibariyle ortalama 30 bin parça ürün ürettik. Tahmini gerçekleştirdiğimiz kârımız yıllık bazda 3 milyon 500 bin lira civarındadır” dedi. Atölyenin belediyenin diğer alanlardaki tekstil ürünü ihtiyaçlarının tamamını karşıladığını da söyleyen Armutlu, “Planlamamızda kalan vaktimiz olduğunda diğer belediyelere de hizmet etmeye çalışıyoruz. Yazlık sezonda Alpu ve Bilecik Belediyelerine, kışlık sezonda ise Alpu ve Seyitgazi ilçe belediyelerine de ürün verilmiştir” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

RÖPORTAJLAR TÜMÜ