×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı’ndan Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliği

Ulusal koordinatörlüğü Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftası, Odunpazarı'nda 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanacak. Bu yılki teması ‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ olan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısı ile Odunpazarı Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Spor Yaşam Odunpazarı 15/09/2021 11:18 02/10/2021 22:24

A- A+

Avrupa Hareketlilik Haftası’nda, kentleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek ve sürdürülebilir hareketlilik biçimlerine dikkat çekmek üzere, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Odunpazarı Belediyesi de vatandaşların kişisel araçlar yerine alternatif ulaşım araçlarıyla seyahat etmesinin teşvik etmek ve vatandaşları bilinçlendirmek için çeşitli etkinlikler düzenleyerek, sağlıklı yaşam için hareketliliğin önemine dikkat çekecek. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlik Haftası etkinlikleri 16 Eylül Perşembe günü Odunpazarı Kent Ormanı’nda saat 10:00’da doğa yürüyüşü ile başlayacak. 17 Eylül Cuma günü saat 09:00’da Büyükdere Mahallesi’nde bulunan Bilgi Park’ta sabah sporu ile devam edecek olan Avrupa Hareketlik Haftası etkinlikleri, 20 Eylül Pazartesi 09:00’da 75. Yıl Mahallesi’ndeki Selami Vardar Parkı’ndaki sabah sporu, saat 11:00’de Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreşlerdeki öğrencilerin katılımı ile Uğur Mumcu Parkı’nda bisiklet etkinliği ile sürecek. 

22 Eylül Çarşamba günü saat 18:00’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Uğur Mumcu Parkı’ndan başlayıp, Kanlıkavak Parkı’nda bitecek olan Arabasız Gün “İki Teker Bize Yeter” etkinliğinin ardından saat 19:00’da Kanlıkavak Parkı’nda modern dans ve spor etkinliği ile beraber sokak müzisyenleri dinletisi yapılacak.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024