×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Belediyesi Şoförlere Genel Trafik Eğitimi Verdi!

Odunpazarı Belediyesi, belediye personelinin kişisel ve sektörel gelişimi için hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. 

Yaşam Eğitim 02/10/2023 13:10 02/10/2023 13:11

A- A+

Odunpazarı Belediyesi, belediye personelinin kişisel ve sektörel gelişimi için hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. 

Odunpazarı’nda şoförlere genel trafik eğitimiOdunpazarı Belediyesi, belediye personelinin kişisel ve sektörel gelişimi için hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak, Odunpazarı Belediyesi’nde şoför olarak çalışan personele“genel trafik” eğitimi verildi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen eğitim, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri tarafından verildi. Eğitimde, hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar ve dikkat edilmesi gereken kurallar trafik polisleri tarafından ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Paylaştıkları faydalı bilgiler için polis memurlarına teşekkür eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimlerin süreceğini belirterek eğitime gösterdikleri özen ve ilgiden dolayı eğitime katılan personele de teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024