×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Belediyesi’nin Halk Oyunları Atölyesi 3 Ayrı Grupta Gerçekleşiyor

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmesi için halk oyunları atölyeleri düzenliyor.

Kültür Sanat Yaşam 07/08/2023 16:20 07/08/2023 16:21

A- A+

  Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmesi için yaz dönemi atölyeleri düzenliyor. Yaz aylarında farklı merkezlerde ve çeşitli branşlarda düzenlenen yaz dönemi atölyeleri, yoğun katılımla devam ediyor.

  Odunpazarı Belediyesi’nin yaz dönemi atölyelerinden biri de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Halk Oyunları Atölyesi. Küçükler, yıldızlar ve yetişkinler olmak üzere üç grupta gerçekleşen derslerde katılımcılara, çeşitli yörelerden halk dansları öğretiliyor.

  Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan Halk Oyunları Atölyesinin eğitmenliğini, Oktay Şahin yapıyor. Halk Oyunları Atölyesinde dersler Çarşamba günleri yapılıyor. 3 grupta gerçekleşen atölyede, küçükler için dersler 14.00’de başlıyor. Yıldızların dersleri aynı gün 16.00’da, yetişkinlerin ise 18.30’da başlıyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024