×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Mevsimlik işçilere eğitim

İl Jandarma komutanlığı tarafından mevsimlik tarım işçilerine aile içi ve kadına yönelik şiddete karşı mücadele eğitimi verildi.

Yaşam 19/05/2021 11:24 19/05/2021 11:24

A- A+

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın kısım Amirliği Seyitgazi’de mevsimlik tarım işçisi olarak çalışanlara yönelik bir eğitim programı düzenledi. 

Yüz yüze bilgilendirme yapıldı

Konuyla ilgili olarak İl Jandarma komutanlığından yapılan açıklamada şu  görüşlere yer verildi,” Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği tarafından, 06 Mayıs 2021 tarihinde, Seyitgazi ilçesinde çadırlarda geçici ikamet eden Mevsimlik Tarım İşçilerine ‘‘Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele’’ kapsamında; şiddete maruz kalındığında veya tanıklık edildiğinde izlenecek yol ve irtibat numaraları konularında yüz yüze bilgilendirme yapılmış ve KADES programı tanıtılmıştır. Çadırlarda geçici olarak ikamet eden mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına Jandarma Çocuk Dergisi, boyama kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtılmıştır. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca Aile içi ve kadına yönelik şiddet ile mücadele kapsamında bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine devam edilecektir. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024