×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Mesnevi Okumaları Devam Ediyor!

Türkiye Yazarlar Birliği’nin önemli ve sürekli faaliyetlerinden biri olan “Mesnevî Okumaları” 25. senesinde devam ediyor.

Kültür Sanat Eğitim 21/10/2023 14:58 21/10/2023 14:58

A- A+

Türkiye Yazarlar Birliği’nin önemli ve sürekli faaliyetlerinden biri olan “Mesnevî Okumaları” 25. senesinde devam ediyor.

9 Ekim 2023 Pazartesi Dr. Halil İbrahim Sarıoğlu'nun verdiği   açılış dersi  ile TYB Mehmet Akif Divanı'nda başlayan okumaları; Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu,, Prof. Dr. Zülfikar Güngör, Doç. Dr. Yakup Şafak,  Dr. Halil İbrahim Sarıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Coşguner  ve Dr .Öğretim Üyesi Ebubekir Sıddık Şahin tarafından dönüşümlü olarak devam ettiriyorlar.

"Mevlânâ Celâleddin Muhammed’in, önemli eseri Mesnevi-î Şerif’teki dinî ve manevî öğüt ve tavsiyelerinin şerh edilerek günümüz Türkçesiyle geniş ve ayrıntılı bir şekilde anlatılmasının esas alındığı okumalar büyük ilgi görmeye devam ediyor." Bu haftanın Mesnevi-yi Şerif okuması Prof. Dr.  Adnan Karaismailoğlu tarafından yapılacaktır. 23 Ekim 2023 Pazartesi günü 18.30'da TYB Mehmet Akif Divanı'nda yapılacak ders daha sonra Türkiye Yazarlar Birliği’nin Youtube kanalından yayınlanacak.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024