×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Mekanik sayaç kullananlara uyarı

AK Parti İl yöneticisi Turhanoğlu mekanik sayacı kullanan vatandaşların faturalarını mutlaka kontrol etmesi uyarısında bulundu.

Gündem 01/07/2021 14:06 01/07/2021 14:06

A- A+

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener yaptığı açıklamada Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESKİ’nin Eskişehirlileri mağdur etmeye devam ettiğini söyledi. Gücüyener, vatandaşların borçlarını ödemesine rağmen sistemde bunun görülmediği yönünde şikayetler olduğunu ve bütün ilçelerde bir an önce kartlı sayaca geçilmesi gerektiğini belirtti. 

Alpu’daki şikayetler her gün artıyor

Gücüyener, açıklamasına şöyle devam etti: “Alpu ilçemizden, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili gelen yakınmaların, ardı arkası kesilmiyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kurumu, ESKİ'nin yönetimi aktaracağımız konuda üzerine düşeni yaptı mı merak ediyoruz.  Alpu'dan gelen şikayetlerin arasına, ESKİ’ye yapılan ödemelerin sisteme işlenmediği, endekslerin gerçek kullanımdan farklı tutulduğu şikayetleri de eklenmeye başladı.  ESKİ, her gün bir yeni şikayet duyduğumuz bu olaylarla ilgili üzerine kamuoyunu bilgilendirecek mi, şikayetçiler yaşadıkları mağduriyet ile ilgili ESKİ'nin neler yaptığını öğrenebilecek mi merak ediyoruz. Bir hemşerimiz, ESKİ'nin tahsildarına bütün birikmiş borçlarını ödemiş olmasına rağmen, mağdur olmuş. Ödemelerinin parayı teslim etmiş olmasına karşın, yapılmadığını öğreniyor. Sistemde nasıl bir aksaklık var ki bu olaylar meydana gelebiliyor ve uzun süre fark edilmiyor?”

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024