×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Mehmet Şimşek adaylık hazırlığında

Yaklaşık 2 aydır bir başkan adayı bulamayan Eskişehirspor’da yarın yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda Divan Kurulu Üyesi Mehmet Şimşek’in başkanlık için aday olması bekleniyor. 

Spor 26/07/2021 12:57 26/07/2021 12:58

A- A+

Kulüp tarihinin en zor günlerini yaşayan Es-Es’te başkan adayı belirsizliği devam ederken, Divan Kurulu’nda Başkan Ali Çelikoğlu’nun yardımcılığını yapan Mehmet Şimşek, inisiyatif alarak kulübün sahipsiz kalmaması adına başkan adaylığı hazırlığında.

“Yönetimde olmaktan gurur duyarız”

Divan Kurulu Üyesi ve kulübün eski yöneticilerinden Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, siyah-kırmızılı kulüp yönetiminde yer almaktan gurur duyacaklarını belirterek, “Babadan evlada en kıymetli mirastır bizim için Eskişehirspor. Sevdamızın yok olması 7’den 70’e hepimizi derinden yaralar. Armanın yeniden yükselmesi için sorumluluk almaktan ve yönetimde olmaktan gurur duyarız. 1965’ten beri süre gelen bozuk düzene karşı biz olup savaşacağız” ifadelerini kullanmıştı. 

Şimşek listesini hazırlıyor

56 yıllık kulübün son dönemdeki sahipsizliğine sessiz kalmayan Divan Üyesi Mehmet Şimşek, sorumluluk alarak başkan adaylığı için bir süredir yönetim listesi çalışmaları yapıyor. Eskişehirspor’un yeniden eski günlerine dönmesi için taşın altına elini koyacaklarını belirten Şimşek’in yönetim listesinde Özgür Tulun, Özgür Marankoz, Selim Demircioğlu ve Erkan Koca gibi isimlerin yer alacağı iddia ediliyor. 

Kongre yarın 16.00’da 

Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Eskişehirspor’un seçimli olağanüstü genel kurulu 4, 11 ve 28 Haziran’da da başkan adayı çıkmadığı için ara verilmiş, 12 Temmuz’da da yine bir başkan adayı çıkmaması üzerine tekrar 27 Temmuz Salı gününe ertelenmişti. Yarın saat 16.00’da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da Mehmet Şimşek ve yönetim ekibi tek aday olarak üyelerin karşısına çıkacak. Başka bir başkan adayı çıkmaması durumunda ise Şimşek, siyah-kırmızılı kulübün yeni başkanı olarak seçilecek. 

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024