×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Meclisteki gerilim bitti

Tepebaşı Meclisi’nde geçtiğimiz günlerde CHP’li üye H.Hüseyin Bolat ile Ak Parti grubu arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı.

Gündem 05/06/2021 20:57 05/06/2021 20:57

A- A+

Tepebaşı Belediye Meclisi’nde Haziran ayı toplantılarının il oturumunda yaşanan gerginlik Başkan Ahmet Ataç’ın devreye girmesi ile tatlıya bağlandı. Meclisin Haziran ayı toplantılarının ikinci oturumunda mecliste değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç ,hiç kimsenin bir diğerine hakaret hakkı bulunmadığını ifade etti. Başkan Ataç Tepebaşı Belediye Meclis çalışmalarının huzur içinde geçmesi için herkesi birbirine saygı göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

 Çizmelioğlu sosyal medyadan duyurdu

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’da meclis oturumunda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Çizmelioğlu, sosyal medya hesabından“Tepebaşı Belediyesi Meclis toplantısında, AK Parti Gurubumuzun talebi üzerine başta Belediye Başkanı ve Meclis Başkanlığını yürüten Ahmet Ataç yaşanan olaylar sonucu özür dilediğini belirterek, önceki meclis oturumunda AK Parti Gurubumuza hakaret eden Hasan Hüseyin Bolat'a söz vermiş ve kendiside AK Parti Gurubuna yapmış olduğu söylemlerden ötürü, AK parti Meclis üyelerinden ve meclisten özür dilediğini beyan etmiştir. Bu güne kadar seviyeli bir ortamda yürütülen meclis oturumlarının devam etmesini diliyoruz.Tek isteğimiz Tepebaşı ilçemiz adına, Tepebaşılı hemşerilerimizin müreffeh yaşam alanlarına kavuşmasıdır” paylaşımında bulundu.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024