×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

KOM Daire Başkanı Çorumlu’ya Yeni Görev

Eskişehir’in abisi Çorumlu ,Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Kültür Sanat Asayiş Siyaset 02/08/2023 12:11 02/08/2023 12:12

A- A+

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla çıkarılan kararname ile; Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele başkanı Mahmut Çorumlu , emniyet müdür yardımcılığına atandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 51 ilin emniyet müdürleri değiştirildi ve yeni atamalar yapıldı.


GAFFAR OKKAN'LA UZUN YILLAR GÖREV YAPTI
Efsane şehit müdür Gaffar Okkan'la Kars ilinde uzun yıllar birlikte görev yapmış olan Çorumlu, OKKAN Ekolünün bir temsilcisi olarak görev yaptığı kentlerde vatandaşlarla iç içe çok önemli projelere imza attı. Kırıkkale il Emniyet müdürü olarak görev yaptığı, kısa sürede Kırıkkalelilerin gönlünde taht kurdu. Kırıkkale'de Organize Suç Örgütleri ve uyuşturucu satıcıları ile ilgili önemli operasyonların yaptı.

17-15 ARALIK SONRASI KOM BİRİMLERİNİ YENİDEN YAPILANDIRDI

OPERASYONLARI BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ

EMLİYET TEŞKİLATININ "AKSAÇLISI" OLARAK BİLİNİYOR

Mahmut Çorumlu Kimdir?
Mahmut Çorumlu, 1968 yılında Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde doğdu. 1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. 1990 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.
Sırasıyla Kars, Sinop, Sivas, Kastamonu İl Emniyet Müdürlükleri; KOM Başkanlığı ve Polis Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaptı.
2008-2010 ve 2012-2013 yılları arasında BM (Birleşmiş Milletler) barış gücü bünyesinde Fildişi Sahilinde görev yaptı.2017 yılında "İstihbarat ve Karşı İstihbarat Hizmetlerinin Arasındaki İlişkiler" konulu çalışması ile tezli yüksek lisansını tamamlamıştır. 2016 yılı Ekim ayından 2019 Eylül ayına kadar görevini Kırıkkale Emniyet Müdürü olarak yerine getirdi.
2019 Eylül ayında  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığına atanan Sayın Mahmut ÇORUMLU iyi derecede Fransızca bilmekte, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024