×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Karasal Yaşam Eğitim Kampı

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek karasal yaşam eğitim kampı, 19-20 Ağustos tarihlerinde Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda gerçekleşecek.

Spor Kültür Sanat Yaşam 07/08/2023 12:05 07/08/2023 13:18

A- A+

Tepebaşı Belediyesi, kent halkı için sağlıklı ve eğitici faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi yürütücülüğünde Tepebaşı Sürdürülebilirlik Merkezi, Bilecik Belediyesi, ESESKAMP’ın paydaş olduğu ve Gymboo ile Decathlon desteği ile küresel amaçlardan 15.’si olan Karasal Yaşam'ın önemine dikkat çekmek ve bilinç oluşturmak amacıyla eğitim kampı düzenlenecek. Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda düzenlenecek kamp 19-20 Ağustos tarihlerinde olacak ve kontenjan sınırlı olacak. Etkinlikte, karasal yaşamın korunmasını sağlamak amacıyla doğayı keşfetmek ve yaşayarak deneyimlemek, ekosistemleri tanıma ve zorlu koşulara hazırlıklı olma bilinci aşılanacak. Karasal yaşam eğitim kampı, doğada hayatta kalmak için gerekli becerileri öğrenmek ve yaşayarak deneyimlemeyi amaçlıyor. Kampa katılan katılımcılar, biyoçeşitliliği ve çevreyi koruma ve doğada hayatta kalmayı tecrübe etmiş olacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, duyuru görselinde yer alan qr kodu ve www.tinyurl.com/iklmkmp web adresini kullanabilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024