×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

İmece usulü yardım dağıtıldı

Şeker Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımseverlerin verdiği destekle imece usulü  gıda paketi dağıtıldı.

Yaşam 10/05/2021 16:41 10/05/2021 16:41

A- A+

Millet olarak zor günlerden geçtiğimiz dönemde Şeker Mahallesi’nde örnek bir çalışmaya imza atıldı. Şeker Fabrikası İşletme Müdürü Kürşat Erdoğan, Anadolu Üniversitesi öğretim Üyesi  Doç. Dr. Mustafa Karaca ve mahalle muhtarı Nurhan Arı Ramazan ayı ve koronavirüs salgını sebebiyle  yaşanan zorlukların aşılması için dayanışma  örneği gösterdiler. Eller çok olunca yük hafifleşir bilinciyle hareket eden Eskişehir Şeker Fabrikası İşletme Müdürü Kürşad Erdoğan, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karaca bireysel çevreleri vasıtası ile hayırsever insanların Şeker Mahallemize gıda paketi yardımı yapmasına vesile oldu.

Gıda kolilerini kendileri taşıdılar

Eskişehir Şeker Fabrikası İşletme Müdürü Kürşad Erdoğan ile Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karaca ve Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı Pazar günü gıda kolilerini kendileri taşıdılar. Bu durumu gören vatandaşlar; “ ilk defa oturduğu koltuktan emretmeyen, kendisi de halkın içinden halkla iç içe olan böyle yöneticiler gördük. Böyle Yöneticileri rabbim başımızdan eksik etmesin, İnşallah kendilerini daha yüksek makamlarda görürüz” diye mutluluklarını dile getirdiler. Vatandaşlar ayrıca kolileri taşımaya yardımcı oldular.

7 gün 24 saat göreve hazırız

Şeker Fabrikası işletme Müdürü Kürşad Erdoğan konuşmasında;”Ramazan ayı paylaşınca güzeldir. Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Bizlerde 7 gün 24 saat bu güzel vatanımız için hizmete hazırız. İnancımız gereği Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. Pandemi sürecinde yasaklara rağmen durmadan gece gündüz çalışan gönüllü iş adamlarının nazarında kutsal saydığım bu hayırları, ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturan Şeker Mahallesi Muhtarı Canan hanıma canı gönülden teşekkür ederim. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapalım dedik ve bu hafta sonu muhtarımıza destek olduk. Biz nebzede olsun muhtarımızın yükünü hafiflettik” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024