×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

“Hür Gençlik Eskişehir” Yaza Merhaba Dedi

HÜDA PAR Eskişehir Gençlik Kolları yaz etkinlikleri düzenliyor.

Siyaset 14/08/2023 13:12 14/08/2023 13:12

A- A+

HÜDA PAR Eskişehir Gençlik Kolları yaz etkinlikleri düzenliyor.

HÜDA PAR Eskişehir Gençlik Kolları yaz etkinlikleri kapsamında Büyükdere mahallesinde park düzenleyip üye ve gönüllüleri ile bir araya geldi.

HÜDA PAR Eskişehir Gençlik Kolları yaz boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek gençler ile bir araya gelecek. Programda bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Sayın Mürsel Gülsari akrabalık bağları üzerine bir konuşma gerçekleştirdikten sonra misafirler ile ilgilendi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkılıç ise “Genel Merkezimiz tarafından gençler için yaz etkinlikleri düzenleme talebi olumlu sonuçlandı. Bizlerde bu kapsamda Hür Gençlik Eskişehir olarak yaza merhaba diyerek piknik düzenlemiştik. Daha sonra bu tarz park buluşmaları ile gençlerimiz ile bir araya geleceğiz. Eskişehir’in farklı mahallelerinde park buluşmaları ile daha sonra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle gençlerle buluşacağız. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum.” aktardı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024