×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

 Eski günlere dönmek mümkün

Radyospor’dan Salim Manav’a konuşan Eskişehirspor teknik Direktörü Cengiz Seçsev, “birlik olursak eski günlere döneriz” dedi.

Spor 07/04/2021 17:52 07/04/2021 17:52

A- A+

Eskişehirspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, “Eskişehirspor’a Eskişehir halkının sahip çıkması gerekiyor. Seçilmişlerin, bu şehirden kazananların bir araya gelmesi gerekiyor. Bu gerçekleşirse Eskişehirspor yeniden eski günlerine döner” dedi.  Deneyimli teknik adam, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programına telefonla bağlanarak Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. 

Veda dolayısıyla çok üzgünüz

Eskişehirspor'un Spor Toto 1. Lig'e veda etmesiyle ilgili açıklamalar yapan Seçsev, takımın Süper Lig'den düştükten sonra sürekli gerileme içinde olduğunu belirterek, "Spor Toto 1.Lig’e veda etmemiz nedeniyle çok üzüntülüyüz. Gözümüze uyku girmiyor. Böylesine büyük bir camianın en üst liglerde olmaması futbol camiası için üzüntü verici bir durum. Takım Süper Lig’den düştükten sonra sürekli gerileme içerisindeydi. Sonucunda bu sezon itibariyle Spor Toto 1.Lig’den de düşmüş olduk" dedi.

Kulübe Eskişehirliler sahip çıkmalı

Eskişehir'in takıma sahip çıkması gerektiğinin önemine değinen Cengiz Seçsev, "Kulübün dağ gibi borcu var. Eskişehirspor’a Eskişehir halkının sahip çıkması gerekiyor. Seçilmişlerin, bu şehirden kazananların bir araya gelmesi gerekiyor. Bu gerçekleşirse Eskişehirsporumuz yeniden eski günlerine döner. Güçlü bir altyapı ve doğru bir yönetim şekli ile Eskişehirspor yeniden ait olduğu liglere döner. Ben Eskişehirspor’un en kısa zamanda yeniden bu liglere döneceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ben Eskişehirliyim şartlara bakmam

Seçsev, Manav'ın küme düşmesi garanti olan Eskişehirspor'un teklifini neden kabul ettiğiyle ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: "Ben Eskişehirliyim. Gönül verdiğiniz takımdan teklif alırsanız, şartların ne olduğuna bakmadan teklifi kabul edersiniz. Yönetim ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ve göreve başladık. Matematiksel olmasa da büyük ölçüde düşen bir takımı çalıştırmaya başladık. Altyapıdan A Takıma yükselmiş genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Gelişim süreçleri devam eden oyuncular ile maçlara çıktık ve çıkıyoruz. Mücadelemizi verdik ama bitime 6 maç kala maalesef küme düştük.

Projeler ilgi görürse transfer açılır

Taraftarın merakla beklediği transfer tahtasının açılıp, açılmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Cengiz Seçsev, projelerden istenilen gelirin gelmesi durumunda transferin açılabileceğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Eskişehirspor yönetimi kaliteli projeler geliştiriyor. Taraftarların da bu projelere katılım sağlaması gerekiyor. Kripto para ve fidan bağışı projelerini hayata geçirdiler. Fidan kampanyası kısa bir süre içerisinde başlayacak diye biliyorum. Eskişehirspor için çabalayan insanlar bu kulübü yönetiyor. Projelerden istenilen gelirler sağlanırsa transfer tahtası da açılır diye düşünüyorum. Ancak ülkemizde insanlarımız futbol konusunda acımasızca eleştirilerde bulunuyorlar. İyi şeyler için mücadele eden insanların acımasızca eleştirilmesini doğru bulmuyorum.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024