×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de sonunda düşüş başladı

Eskişehir'de sürekli artış gösteren vaka sayıları son açıklanan haritaya göre yeniden düşüşe geçti.

Gündem 06/07/2021 13:33 06/11/2021 11:05

A- A+

Sağlık Bakanlığı İllere göre vaka sayılarının yer aldığı haritayı kamuoyu ile paylaştı.

19-25 Haziran tarihlerine ait verilere göre Eskişehir'de vaka sayısı 100 binde 112 olarak açıklanmıştı.Güncel olarak açıklanan yeni verilere göre Eskişehir'de vaka sayıları 100 binde 112'den  100 binde 81'e kadar düştü.

Vakaların en yüksek olduğu iller içinde adı geçen Eskişehir, bu hafta en çok düşüş görülen iller arasına ismini yazdırdı. 

İllere göre vaka sayıların yer aldığı harita ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir 2. sırada

Vaka sayılarında en çok düşüş yaşanan illerin içerisinde Eskişehir de yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya  ilgili açıklamalarda bulundu. Fahrettin Koca: "Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024