×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Her yer çiçekler ile süslendi

Tepebaşı Park Bahçeler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile kenti rengarenk bir görünüme kavuşturuyor.

Yaşam 21/06/2021 12:29 21/06/2021 12:31

A- A+

Tepebaşı Belediyesi, kendi seralarında yetiştirdiği çeşit çeşit çiçekler ile ilçe genelinde renkli görüntüler ortaya koymayı sürdürüyor.

Seralarda yetişiyor

75 dönümlük arazi üzerinde kurulu seralarda ve fidanlık alanda, bitkilerin bakımının yanı sıra mevsimlik çiçek üretimi de gerçekleştiriliyor. Tepebaşı Belediyesi, kendi kurduğu tam otomasyonlu seralarda çeşitli türlerde binlerce yazlık ve kışlık çiçek üretirken; bu çiçekler, Tepebaşı'nın çiçeklendirilmesinde büyük rol oynuyor. Serada yetiştirilen çiçekler, bitkiler ve çeşitli ağaçlar sayesinde Tepebaşı'nın parkları, sokakları, refüjleri rengarenk bir görünüme kavuşuyor.

Dünya çiçekleri ve teşekkür

Seralarda üretilen Çin karanfili, petunya, aslanağzı, alisyum, top kadife, ipek çiçeği, sardunya, adaçayı çiçeği, gaillardia, margarit papatyası ve calendula türlerinden çiçeklerin ekimi, belediye ekiplerince sürüyor. Vatandaşlar, gerçekleştirilen çiçeklendirme çalışmalarından memnuniyetini ifade ederek, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri teşekkürlerini iletiyor.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024