×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hedefleri Avrupa kupaları 

Erkekler Hentbol 1. Lig’inde şampiyonluk yaşayarak Süper Lige çıkma sevinci yaşayan Eskişehir Ormanspor, Avrupa Kupalarını hedefliyor. 

Spor 16/05/2021 19:00 16/05/2021 19:03

A- A+

Zorlu sezonda ligi ilk sırada bitirerek Hentbol Süper Ligi’ne yükselme sevinci yaşayan Ormanspor yönetimi, teknik heyet ile yaptığı toplantıda şampiyonlukla biten sezonun değerlendirilmesi yapılırken, gelecek sezon da ele alındı. 


Recep Temel başkanlık yaptı

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nde Ormanspor Kulübü Başkanı Recep Temel başkanlığındaki toplantıya, Sportif Direktör Burçin Albayrak, Hentbol Şubesi Koordinatörü Osman Özoğlu, Genel Sekreter Mehmet Çıtak, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Kiras, Emrah Ersoy ve başantrenör M. Fatih Işık katıldı.

Süper Lig bütçesi, transferler, sponsorluklar…

Düzenlenen toplantıda şampiyonlukla tamamlanan 2020-2021 sezonu değerlendirilmesi yapıldı.  Süper Lig bütçesi ve transfer ve yeni sponsorluk konularının ele alındığı toplantıda, yeni sezon öncesi hazırlık kampı yerleri de belirlendi. 

“Hedef Avrupa Kupalarına katılmak”

Kulüp Başkanı Recep Temel, toplantıda yaptığı açıklamada, süper ligde kalıcı olmayı ve Avrupa Kupalarında katılabilmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Temel, “Süper Lig’in kendine özgü bir ağırlığı olacak. Amatör ruhumuzu kaybetmeden daha profesyonel bir yönetim sergilememiz gerekecek. Yeni gelir kaynakları bulup bütçemizi güçlendirmeliyiz. İlk yıl Süper Lig’deki hedefimiz, kalıcı olmak ve Avrupa kupalarına katılabilmek” ifadelerini kullandı.

Eskişehir Ormanspor’un yeni sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında en az 10 hazırlık maçı yapılması ve turnuvalara katılması konuları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024