×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gürkan Rallas ile yeniden

Eskişehir Ormanspor, iç transferde geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkı sunan oyuncularından olan Gürkan Rallas ile sözleşme yeniledi. 

Spor 30/06/2021 14:20 30/06/2021 14:21

A- A+

İç transfer çalışmalarına devam eden Hentbol Erkekler Süper Ligi temsilcimiz Ormanspor’da Gürkan Rallas için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Recep Temel, “Gürkan Rallas kardeşimiz geçen sezon kendine güvenenleri yanıltmadı ve güzel bir performans ortaya koydu. Önümüzdeki sezonda forma numarası gibi on numara işlere imza atacağından şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Takımıyla sözleşme yenileyen Gürkan Rallas ise imza sonrası, “Geçen sezonki şampiyonluk hayatımda önemli bir anı olarak yer alacak. Artık daha büyük hedeflerimiz var, buna da ulaşmak için en iyi şekilde hazırlanacağım ve seyircimizle bu sezon daha farklı olacağız. Herkese başarılı ve sakatlık olmadan bir sezon diliyorum” dedi. 


Gürkan Rallas, 1998 Eskişehir doğumlu olup, hentbola Anadolu Üniversitesi’nde başladı. Daha sonra 2016-2018 yılları arasında Selkaspor hem genç hem A takımında yer aldı. 2018-2019 sezonunda Mersin İdman Yurdu kadrosunda yer alan Gürkan Rallas, hırslı oyunu özellikle savunmada ön planda olsa da kritik hücum sayılarında geçen sezon Ormanspor şampiyonluğunda katkı sunan isimler arasında yerini aldı. Pivot mevkisinin yanı sıra oyun kurucu mevkilerinde görev alabilen Gürkan 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda görev alacak.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024