×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Günay’dan şiirli mesaj

Ak Parti Eskişehir Milletvekili babalar günü dolayısıyla yayınladığı mesajı şiirle süsledi. Günay, babaların günün tebrik etti.

Yaşam 19/06/2021 17:53 19/06/2021 17:54

A- A+

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay babalar günü dolayısıyla ilginç bir mesaj yayınladı.  Babalara ithaf eden bir şiir yayınlayan Günay tüm babaların babalar gününü tebrik etti.

Baba devlettir, birliktir, bayramdır

Günay mesajında, “Babaların sevgisi ve kıymeti çok başkadır. Evdeki görevi, duruşu, kol kanat germesi, hayata bakışı çok başkadır. İlk babadan öğrenirsiniz takım tutmayı fanatik olmayı. Evde baba öğretir devleti, milleti çünkü anne yemek masasını toplarken baba hemen dinler haberleri. Sonra bayramlarda babanın ilk eli öpülür. Yani baba devlettir, millettir, birliktir, beraberliktir, bayramdır ve bunun gibi her kutsal şeyin simgesidir. Sevgili Babamı rahmetle yad ederken, bu aziz vatan uğruna canlarını feda etmiş başta tüm şehit ve gazi babalara Allah’tan rahmet diliyorum. Bugünü evlatlarıyla geçirebilen tüm babaların da babalar gününü kutluyorum” dedi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024