×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Günay başkanlar ile Bakan’a gitti

AK Parti milletvekili Emine Nur Günay ilçe belediye başkanları ile şehircilik bakanı murat kurum’u ziyaret etti.

Siyaset 15/04/2021 15:29 15/04/2021 15:30

A- A+

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Projelerimiz birer birer sonuçlanıyor

Prof. Dr. Günay ziyaret ile ilgili “Eskişehir için Eskişehirliler için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Projelerimizin birer birer sonuçlanmasından dolayı çok mutluyuz. Başkanlarımız ile birlikte ilçelerimizin çehresini değiştirecek, vatandaşlarımızın hayat kalitesini artıracak, belediye hizmetlerinin daha etkin yapılmasını sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Sayın Bakanımız Murat Kurum’u da ziyaretimizde bu projeleri detaylı anlatma ve değerlendirme fırsatımız oldu. İnşallah yeni müjdeleri de en kısa zamanda hemşerilerimizle paylaşacağız..’’ şeklinde açıklamada bulundu.

Kırsal kalkınma için büyük fırsat

AK Parti Eskişehir Dış İlçelerden Sorumlu Milletvekili Günay, tüm bu projelerin odak noktasının Eskişehir’de sürdürülebilir kırsal kalkınma olduğuna dikkat çekerken, açıklamasında ‘’İlgili kurum ve kuruluşlarımız ile uyum içerisinde Eskişehir’de bir kırsal kalkınma hamlesi başlattık. Yaşanabilir kırsal ilkesi çerçevesinde alt yapı ve üst yapı projeleri devam ediyor. İlk olarak ‘EİYAP’ ve daha sonra ‘İlçe İlçe Eskişehir’, ‘Köy Köy Eskişehir’ projelerini ortaya koyduk, şimdi bu projelerin meyvelerini topluyoruz. Vatandaşlarımızın gereksinimlerini her alanda doğru analiz ediyor, bu gereksinimlere yönelik projeler geliştiriyor ve bu projeleri Ankara’da takip ediyoruz. Belediye Başkanlarımız yereldeki ihtiyaçları biliyor ve hizmetlerini gerçekleştiriyor. Burada en büyük emek Belediye Başkanlarımızın, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Hükümetimizin destek verebileceği konularda da destek vermek bizim görevimiz. Ben ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Bakanımız Murat Kurum’a ve değerli ekibine teşekkürlerimi iletiyorum’’ şeklinde İfadelere yer verdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024