×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Genel Yayın Yönetmenimiz Soner Güncan; Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Süleyman Ekşi' yi Ziyaret Etti

Genel Yayın Yönetmenimiz Soner Güncan; Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Süleyman Ekşi' yi Makamında Ziyaret Etti

Eğitim Gündem İlçeler Eskişehir tanıtım Tepebaşı Odunpazarı 24/07/2024 15:57 24/07/2024 17:46

A- A+

Genel Yayın Yönetmenimiz Soner Güncan Anadolu Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanan sayın Süleyman Ekşi' yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Süleyman Ekşi...

Tarihi Odunpazarı bölgesi olmak üzere yapılan restorasyon çalışmalarında önemli görevler üstlendi.
1988’de İstanbul Teknik Üniversitesi Otomotiv Bölümü, 1995’te Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü, 1997’de Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun oldu. Osmangazi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı.
ESKİ’de Mühendis, Şube Müdürü, Daire Başkanı olarak görev aldı. AÜ’de Öğretim Görevlisi olarak bulundu. Odunpazarı Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yaptı. Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) Genel Sekreter Yardımcılığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi’nde 1998 - 2009 arasında Sazovapark, Kentpark ve Göletli Park’ın alt yapı yapım işlerinde Ekşi’nin imzası var. Tramvay projesi altyapı yapım işleri ve üst yapının desteklenmesi, Porsuk Islahı Projesi ve çevre düzenlemesinin yapılması, Elektronik Kartlı Sayaç (EKS) fabrikasının kurulması ve üretimi, Sarısungur Göleti yapılması gibi büyük projelerin yapımında önemli görevler aldı.
Odunpazarı Belediyesi’nde de 2009 - 2014 arasında Ihalamurkent, Vadişehir ve Karapınar toplu konutlarının yapılması, Aquapark, Şelalepark ve Botanik Park gibi birçok parkın yapılması, Dedeman Otel, Roof Garden Otel, Gazi Park, Üsküdar Evleri, Sultandere kapalı pazaryeri, Emek kapalı pazaryeri, Hasan Polatkan Kültür Merkezi gibi bir çok taşınmazın Odunpazarı Belediyesine kazandırılması işleri de Ekşi’nin döneminde oldu.
Ekşi, 2009-2015 yılları arasında Odunpazarı’nın tarihi bölgesinde adet tekke restorasyonu yapıldı. 13 evin sağlıklaştırma projesi, altı adet cami, 10 adet çeşme ve üç otel restorasyonu da Ekşi’nin görevde olduğu yıllar arasında oldu. Şehrimize bağlı ilçe köylerimizde birçok cami, konak, çeşme, değirmen vb. yerlerin proje ve uygulamasında da Ekşi’nin imzası var.

Halen Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Ekşi’ ye Eskişehir Gazete ailesi olarak başarılar diliyoruz.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER