×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Geleceğin okulundan büyük adım

EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Günay, “Stem Temelli Müzik Etkinlik Yarışmasında” birincilik elde etti.

Gündem 18/06/2021 16:15 18/06/2021 16:24

A- A+

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Arda Günay, Tekirdağ Bilsem Okulları tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Stem Temelli Müzik Etkinlik Yarışmasında” birincilik elde etti.

Kendileri tasarlayıp kendileri seslendirdiler

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 10. sınıf öğrencisi Arda Günay Tekirdağ Bilsem Okulları tarafından düzenlenen Stem Temelli Müzik Yarışmasında büyük bir başarı elde etti. Günay, Proje Danışmanlığı Okul Müdür Yardımcısı Zuhal Şangar’ın yaptığı ve atölyede kullanılan aletlerden tasarlanarak “MTAL Phone” adı verilen müzik aletiyle katıldığı “Stem Temelli Müzik Etkinlik Yarışmasında” birinci oldu. 

Bu gençler sanayimizin geleceği

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli “Yarışmada birinci olan evladımız Arda Günay’ı kutluyorum. Okulumuz öğrencilerinin her alanda kazandıkları başarılar bizim için gurur kaynağı oluyor. Okulumuzdan Eskişehir sanayisine başarılı ve beceri dolu öğrenciler yetiştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu gençler Eskişehir sanayinin geleceğini şekillendirecekler” dedi. 

Başarıları ile gurur duyuyoruz

Eskişehir OSB Başkan Vekili ve aynı zamanda Okul Temsilcisi Metin Saraç’ta “Birincilik alan öğrencimiz Arda Günay’ı, Okul Müdürümüz Rahmi Beyi, bu konuda öğrencimize destek olan ve yol gösteren Okul Müdür Yardımcımız Zuhal Şangar’ı ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Okulumuz çok yeni olmasına rağmen öğrencilerimiz girdikleri yarışmalardan derecelerle dönüyorlar bu bizleri gururlandırıyor ve çok mutlu ediyor. İnşallah birkaç sene içinde okulumuzun öğrenci sayısı 1450 kişiye ulaştığında, çok daha fazla öğrencimizin yeni ve daha büyük başarılarıyla mutlu olacağız. Bu okul, yetiştirdiği birbirinden kıymetli öğrencilerle, Eskişehir sanayinin inovatif ve teknolojik gelişiminde belirleyici bir güç olacağını ilerleyen yıllarda çok daha iyi göreceğiz” diye konuştu. 

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Proje Danışmanı Zuhal Şangar,“ Çok mutlu ve gururluyuz. İlk günden bu yana desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan başta Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Nadir Küpeli’ ye ve okul temsilcimiz Metin Saraç’a ile okul müdürümüz Rahmi Özyiğit’e şükranlarımı sunar, bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024