×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Fatih Baturaygil son ikna turları için İstanbul’da

Eskişehirspor Divan Kurulu üyesi Fatih Baturaygil, hem transfer yasağının kalkması için imza vermeyen isimlerle hem de kulübe kaynak arayışları için tekrar İstanbul’un yolunu tuttu. 

Spor 14/07/2021 12:46 14/07/2021 12:47

A- A+

Eskişehirspor’da geçtiğimiz gün ertelenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sonrasında Divan Kurulu, son kozunu oynamak için harekete geçti. 15 gün daha ertelenip 27 Temmuz Salı günü yapılacak Genel Kurul salonuna eli güçlü bir şekilde çıkmak isteyen Divan Kurulu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

İmza vermeyenlerle birebir görüşecek

Adı kulüp başkanlığı için geçen, yönetim listesi oluşması durumunda başkanlık için aday olabileceğini açıklayan divan üyesi Fatih Baturaygil, transfer yasağının kalkması için imza vermeyen isimlerle son görüşmeleri yapmak için tekrar İstanbul’a gitti. Futbolcular ve avukatlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirecek olan Baturaygil, kalan 26 dosya içinde imza vermekte direten oyuncuları imza vermek için ikna etmeye çalışacak. Bazı alacaklıların imza vermek için bir miktar para istediği de biliniyor. Fatih Baturaygil’in bu sorunu nasıl çözeceği merakla bekleniyor.

İstanbul’daki bağlantıları aracılığıyla kulübe gelir getirecek bazı sponsorluk görüşmeleri de yapması beklenen Fatih Baturaygil’in 15 günlük süre sonunda çantası güçlü bir şekilde Eskişehir’e dönüp, 27 Temmuz’da düzenlenecek Genel Kurul’da üyelerin karşısına çıkması bekleniyor. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024