×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eyüp Orkun Ormanspor’da

Önümüzdeki sezonda Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Ormanspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ormanspor, son olarak Eyüp Orkun Söz’ü kadrosuna kattı. 

Spor 22/06/2021 13:40 22/06/2021 13:47

A- A+

Kadrosunu önemli isimlerle takviye eden Ormanspor, dış transferde geçen sezon Antalyaspor’da oynayan orta oyun kurucu Eyüp Orkun Söz’e resmi imzayı attırdı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Recep Temel, “Hentbolün alt yapısı olarak bilinen Maliye Piyango günümüzde isim değişikliği sonucunda Spor Toto Spor Kulübünde yetişen Orkun da artık bizimle, kendisine sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu. 

Eyüp Orkun: Mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız

Yeni transfer Eyüp Orkun Söz ise sözleşmeyi imzaladıktan sonra, “Önümüzdeki sezon hedefleri olan Eskişehir Ormanspor’da olmaktan son derece mutluyum, ben ve arkadaşlarım sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Herkese sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Eyüp Orkun Söz, 1995 Ankara doğumlu olup, hentbole 13 yaşında Maliye Piyango altyapısında başladı. 1995-1998 arası doğumluların yer aldığı kupalara ambargo koyan Maliye Piyango genç takımında başarılı maçlar çıkardı. 2018 yılına kadar bu kulüpte yer alan daha sonra Şırnak Gençlik Spor Kulübü, son olarak da Antalyaspor’da görev alan başarılı milli orta oyuncu, 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor’un başarısı için ter dökecek.


 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024