×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

ETO’ dan küçük işletmelere destek

ETO Başkanı Metin Güler başlatılan “Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder” kampanyasına destek beklediklerini söyledi.

Ekonomi 09/04/2021 13:18 09/04/2021 13:19

A- A+

TOBB ve Visa öncülüğünde başlatılan “Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder” kampanyasına herkesin destek vermesi gerektiğini belirten Güler, küçük ölçekli işletmelerin ekonominin can damarı olduğunun altını çizdi.

ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa öncülüğünde başlatılan “Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder” sloganlı kampanya hakkında açıklamada yaptı. Güler açıklamasında, TOBB ve Visa’nın ülkemiz ekonomisinin belkemiği olan KOBİ’lerin desteklenmesi için ülke çapında kampanya başlattığını belirterek, kampanya kapsamında herkesin yaşadığı bölgedeki küçük işletmelerden alışveriş yapması çağrısında bulunulduğunu dile getirdi. 

Küçük işletmelerin sesi olduk

Covid-19 salgının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok yerel ve küçük ölçekli işletmelerin ticaretlerini olumsuz etkilediğini belirten Güler; ETO olarak esnafın, tüccarın desteklenmesinin önemini bir yılı aşkın zamandır sürekli dile getirdiklerini, bu süreçte tacirin, esnafın ve küçük ölçekli sanayicilerin sesi olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizdi. Yerel tacirin desteklenmesinin önemine dikkat çekmek amacıyla her platformda kamuoyu oluşturmak için çalıştıklarını belirten Güler, küçük ölçekli işletmelere destek olmanın memleket meselesi kadar önemli bir konu olduğunu söyledi.

Küçük işletme istihdam demek

Yerel işletmelerin sağladığı istihdam ve yarattığı ticaret hacmiyle şehrin ve ülkenin ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Güler, yerel işletmelerin ayakta kalamamasının istihdama da olumsuz etki edeceğini ve bu tablonun artan işsizlik rakamları anlamına geldiğini söyledi. ETO Başkanı Güler, TOBB ve Visa’nın öncülüğünde başlatılan “Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder” kampanyasının öneminin altını çizerek, herkesin bu kampanyaya destek olması çağrısında bulundu.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024