×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Esnaf için koliler teslim edildi

Büyükşehir başlattığı sosyal destek uygulamasında hayırseverlerin satın aldığı paylaşım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Yaşam 06/05/2021 14:50 06/05/2021 14:50

A- A+

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında salgının yayılmasını önlemek için birçok önlem alan ve bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de sosyal yardımlarını arttıran Büyükşehir Belediyesi, ‘Ramazan Paylaşmaktır’ adıyla başlattığı destek uygulamasında hayırseverlerin satın aldığı paylaşım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor. 

Tuhafiyeciler, terziler, berber ve kuaförlere destek

Büyükşehir Belediyesi, ‘Ramazan Paylaşmaktır’ diyerek market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden ve Üretici Marketlerden paylaşım kolisi satın alan vatandaşların desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Esnaf odaları aracılığıyla pandemiden etkilenen vatandaşlara Ramazan ayında da desteğe devam eden Büyükşehir Belediyesi son olarak, Eskişehir Seyyar Tuhafiye ve İşportacılar Odası, Terziler Sanatkârlar Odası ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası’na yardım paketlerini ulaştırdı. Eskişehir Seyyar Tuhafiye ve İşportacılar Odası Ali Safa Şen,Terziler Sanatkârlar Odası Süleyman Döner, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası Fethi Özkara, odalarına kayıtlı ihtiyaç sahibi üyelerine erzakları ulaştıracaklarını belirterek, erzak kolisi alan hayırsever vatandaşlara ve kendilerine erzakları ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024