×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirspor taraftarının buluşu

Eskişehirspor’un genç futbolcuları için iki sezon önce kullanılan “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganı A Milli Takım’a uyarlandı.

Spor 10/06/2021 12:19 10/06/2021 12:20

A- A+

Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası’nda açılış maçında İtalya ile oynamaya hazırlanırken, Türkiye milli takıma “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganıyla sahip çıkıyor. “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganı daha iki sezon önce Eskişehirspor’un transfer tahtası kapandıktan sonra Eskişehirspor’un 18 yaş ortalamasıyla sahaya sürdüğü takım için kullanılıyordu.

18 yaş ortalamasına sahipti

Eskişehirspor tribünlerinden “Ekremli, Tolgalı, Talhalı, Mehmet Feyzili, Mehmet Özcanlı, Furgan Polatlı, İbrahim Halil’li, Mevlütlü, Alperenli, Utkulu ve diğerlerinden oluşan” kadro için yükselen “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganı tüm Türkiye’ye mal olmuş görünüyor.

Ne olmuştu?

Eskişehirspor iki sezon önce pek çok yeni transfer yapmış, ancak son dakikaya kadar transfer tahtasını açamadığı için TFF 1. Lig’de Fuat Çapa yönetiminde altyapısından gelen ve 18 yaş ortalamasına sahip çok genç bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalmıştı. Enerjik, çok koşan v rakiplerini yıpratan bir futbol oynayan genç kadronun sahadaki mücadelesi tribünleri heyecanlandırırken tribünler o dönemki kadroyu “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganlarıyla bağrına basmıştı.

Milli Takım’a da çok yakıştı

Eskişehirspor tribünlerinden yükselen ve o dönem alt yapıdan gelerek A takım formasını terlerinin son damlasına kadar ıslatan amatör ruhlu futbolcularımız için kullanılan “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganı artık Türkiye’ye mal oldu. A Milli Takımın Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi ortaya koyduğu performansa şapka çıkartan herkesin “BİZİM ÇOCUKLAR” sloganıyla sahip çıkması aynı zamanda Eskişehir tribünlerinin Türk Futbol tarihine bir armağanı da olmuş oldu.Genç ama tecrübeli  A Milli takım oyuncularına da “BİZİM ÇOCUKLAR” ifadesi çok yakıştı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024