×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirspor’a Toko’dan iyi haber

Eskişehirspor’da eski oyuncusu Nzuzi Toko’dan gelen kesinleşen 3 puan silme cezası siyah-kırmızılı yönetimin FİFA’ya yaptığı itirazın kabul edilmesi sonucunda iptal edildi. 

Spor 12/08/2021 13:50 12/08/2021 13:51

A- A+

Yönetim cezaya itiraz etti

Demokratik Kongolu orta saha oyuncusu geçtiğimiz haftalarda FIFA yoluyla 3 puan silme cezasının yer aldığı yazıyı kulübe göndermişti. 60 gün için Toko’ya alacağını ödenmemesi haline 6 puan daha silinme tehlikesi olan bu gelişme üzerine acilen çalışmalar yapan Es-Es yönetimi, futbolcunun avukatı ile iletişime geçti. Uzun süren görüşmeler sonucunda Toko ve avukatı ile anlaşma sağlayan yönetim FİFA’ya 3 puan silme cezasının kaldırılması için itirazda bulundu. 

FIFA Es-Es’i haklı buldu

Geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda Eskişehirspor’un itiraz dilekçesini inceleyen FİFA, siyah-kırmızılı kulübü haklı buldu ve 3 puanının silinmemesine karar verdi. Bu sevindirici gelişme üzerine FİFA, Eskişehirspor’a 3 puan silme cezasının kaldırıldığını ifade eden belgeyi gönderdi. 

FİFA’da son yıllarda kulübün başına büyük dertler açan, küme düşürme, transfer yasağı ve puan sime cezaları bulunan birçok dosya ile uğraşan Başkan Mehmet Şimşek ve yönetimi, başarılı bir işe imza atmış oldu. Henüz kulüp lisansı alamadığı için 2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Gruba eksi 3 puan cezasıyla başlaması neredeyse kesinleşen Eskişehirspor’da Nzuzi Toko’dan gelen bu 3 puan silme cezasının kaldırılması biraz olsun sevinç yaşanmasına neden oldu. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024