×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirli üreticiye 29.3 milyon TL

Milletvekili Emine Nur Günay müjdeyi verdi ‘’Eskişehirli çiftçimize 29.3 milyon liralık destek 18 haziran’da ödenmeye başlanıyor.”

Ekonomi 14/06/2021 14:11 14/06/2021 14:13

A- A+

AK Parti Eskişehir Dış İlçelerden Sorumlu Milletvekili Emine Nur Günay, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere yapılacak bitkisel üretim desteklerinin 18 Haziran’dan itibaren ödenmeye başlayacağını açıkladı. 

Eskişehirli üreticiye 29.3 milyonluk ödeme

Günay açıklamasında, ‘’Kırsal kalkınmamızın en önemli unsuru çiftçilerimize güzel bir haberimiz var. Eskişehir’de çiftçi hemşerilerimize yönelik Tarım ve Orman Bakanlığımızın bitkisel üretim destekleri 18 Haziran’dan itibaren TC kimlik numaraları esas alınarak ödenmeye başlanıyor. Bu desteklerin Eskişehir için tutarı 29.3 milyon Lira’yı buluyor. Bakanlığımız, pamuk, ayçiçeği, kolza, aspir, soya ile hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemelerini, sertifikalı tohum ve organik gübre destek ödemelerini 18 Haziran’dan itibaren hesaplara yatırmaya başlayacak’’ ifadelerini kullandı.

 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024