×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'in gençleri gönüllü öğretmenlerini arıyor

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, yeni gönüllü eğitmenler arıyor.

Eğitim 22/06/2021 16:30 22/06/2021 16:32

A- A+

Gençlik Merkezleri tarafından 10 yıldır sürdürülen ücretsiz kişisel gelişim kursları da gönüllü eğitmenler tarafından gerçekleştiriliyor. Yeni dönemde de Gençlik Merkezleri ile birlikte çalışıp eğitimlere destek verecek gönüllü eğitmenler aranıyor. Deneyim paylaşımı ve akran eğitimi modeli usulü sürdürülen bu çalışmada eğitmenler, kendilerini yeterli bulduğu konularda atölye çalışmaları ve/veya eğitimler düzenleyebiliyor.

Başvurular başladı

Gönüllü eğitmen olmak isteyenler, online başvuru için duyuru afişinde yer alan QR kod üzerinden başvuru formuna ulaşabiliyor. Gençlik Merkezleri yetkilileri de kursların pandemi önlemlerine uygun şekilde düzenlenmiş sınıflarda gerçekleştirileceğini belirterek, başvurunun ardından eğitmen adaylarının mail hesabını ve kısa mesajlarını kontrol etmelerini istedi.
Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen eğitmen adayları, 0 (222) 322 98 48 numaralı telefondan Gençlik Merkezi yetkililerine ulaşabiliyor.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024