×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de Yunus'a gitmeyen kalmasın

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mihalıççık Belediyesi ile aldığı ortak karar ile Yunus Emre'yi mezarı başında anmak isteyen vatandaşlar için ek otobüs seferi düzenledi.

Yaşam 14/07/2021 17:26 14/07/2021 17:32

A- A+

Cuma ve Cumartesi'ye ek sefer konuldu

31 Ekim 2021 tarihine kadar her Cuma ve Cumartesi günleri için ek sefer koyan Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile “Eskişehir’de Yunus’a gitmeyen kalmasın” dedi. Duyuruda, “Aşka, dosta ve manaya giden yolda bizlere ışık olan, Anadolu'yu birleştiren dizeleriyle sesi çağları aşan, Türk dünyasının önemli manevi değeri Yunus Emre'nin vefatının 700. yılı nedeni ile 2021 yılı UNESCO tarafından anma ve kutlama programına alınmıştır.Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından da 2021 yılı 'Yunus Emre ve Türkçe' yılı olarak ilan edilmiştir.

101 nolu hat gidiyor

Bu kapsamda Mihalıççık Belediyemiz ile aldığımız ortak kararla, 101 numaralı Eskişehir-Yunusemre hattında, 31 Ekim 2021 tarihine kadar her hafta Cuma ve Cumartesi günleri ek sefer düzenlenecektir. 101 Nolu otobüsün sefer saatlerine web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024