×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'de yağmurlar devam edecek

Eskişehir'de son günlerde etkisini gösteren sağanağın bir gün daha devam edeceği tahmin ediliyor.

Gündem 22/06/2021 13:04 22/06/2021 13:20

A- A+

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir için yine uyarıda bulundu. Haftalardır aralıklarla etkisini gösteren sağanak yağış dün yerini kuvvetli sağanak yağışa bıraktı. Saatlerce durmadan yağan yağmur hayatı durma noktasına getirdi.

Bir gün daha sürecek

Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'in yer aldığı bölge genelinde parçalı, çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Eskişehir ve Kütahya geneli ile Bilecik'in doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın kuzey ve batı, zaman zaman güney yönlerden orta kuvvette edeceği tahmin ediliyor.

Öğleden sonra etkili olacak

Eskişehir Valiliği web sitesinde yapılan açıklamada yağışların bugün 12.00-18.00 saatleri arasında etkili olacağı ifade edildi. Valilik ve meteoroloji vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024