×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir bir uluslararası projeye daha imza atıyor

Eskişehir'in başarılı okullarından Şehit Barış Öztürk Ortaokulu'nun Müdürü Ayhan Yerli ve proje ekibi Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal’ı ziyaret etti.

Eğitim 01/07/2021 16:10 01/07/2021 16:10

A- A+

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu'nun Müdürü Ayhan Yerli ve okul proje ekibi IMONED “Çevrimiçi ve uzaktan eğitimde öğretmenlerin bilgi, beceri ve yeterliliklerinin geliştirilmesi” isimli Erasmus projesinin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Proje Ekibi IMONED projesiyle ilgili bir sunum yaparken, Okul Müdürü Yerli, Önal'a projenin yaygınlaştırma materyallerini takdim etti.  

Projeye 4 farklı ülke dahil

Okul müdürü Ayhan Yerli, “Ülkemizle birlikte tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde eğitim ve öğretim şartları yüksek derecede olumsuz etkilendi. Proje kapsamında öğretmen arkadaşlarımızla birlikte   Avrupa’da sürekli iletişim halinde olduğumuz eğitim kurumlarıyla bu olumsuz şartları öğrenci  ve öğretmenlerimizin lehine çevirmeye  yönelik çalışmalar  yapacağız. 24 ay sürecek olan projemizde İspanya/Litvanya/Polonya ve ülkemizden toplamda 7 farklı türde eğitim kurumu  bulunmaktadır. Proje kapsamında Avrupa Birliği’nde ve Uluslararası platformda geçerliliği  olan bir  uzaktan eğitim müfredatı, methodolojisi ve uzaktan  eğitimde  kullanılması  düşünülen bir eğitim portalı oluşturulacaktır.” dedi.

Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal ise “Pandemi sürecinde Uzaktan Eğitim sürecinde öğretmenlerimizin çevrimiçi bilgi, beceri ve yeterliliklerinin geliştirilmesi en acil ihtiyaç olarak karşımıza çıkmıştır. Bu kapsamda bu ihtiyaca cevap verecek Ülkemizde ve Avrupa Birliği’nde inovasyona dayalı uygulanacak projeler her geçen gün önemli hale gelmektedir. IMONED isimli proje ile uzaktan eğitim müfredatı ve uzaktan eğitim e-öğrenme portalı oluşturarak Ülkemizde ve Avrupa Birliği’nde öğretmenlerimizin yeterliliklerinin geliştirilmesinde verecekleri katkıdan dolayı Şehit Barış Öztürk Ortaokulu idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Yeni dönemde hazırlayacakları projelerde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024