×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

ESKENT'ten anlamlı kutlama

ESKENT Derneği Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Eskişehir'e ilk ziyaretinin 101.yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Gündem 20/06/2021 16:46 20/06/2021 16:48

A- A+

ESKENT Derneği Hamamyolu Caddesinde Atatürk'ün Eskişehir'e gelişinin 101. yılını düzenlenen etkinlik ile kutladı. Büyük ebatta Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle yapılan fonun önünde Mustafa Kemal Atatürk'ün birebir ölçülerinde yaptırılan görsel vatandaşaların büyük ilgisini çekti. Etkinlikte ayrıca Atatürk 'ün sevdiği türküler ve Eskişehir Türküleri çalındı. Vatandaşlar açılan anı defterine de duygularını yazdı.

ESKENT Dernek Başkanı Gürol Yer yaptığı açıklamada; "Büyük Türk Milletini yok oluşun eşiğinden çekip alan siyasi, askeri dehası ve millet sevgisiyle kendisine duyulan inanç ile güveni pekiştirip cumhuriyet sisteminde dünyanın mazlum milletlerine umut ve örnek olacak bir devlet kuran Atamızı minnetle yad ediyoruz. Gerek kurtuluş savaşı sürecinde gerekse sonrasında vefatına kadar 23 kez şehrimizi şereflendiren Atamızın Anadolu'da en fazla geldiği şehir Eskişehir'dir. Cumhuriyet kentinin yaşayanları olan bizler bu onur ve gururu fazlasıyla yaşıyoruz ve Atatürk ilke, inkılaplarına bağlılıkla yolunda tavizsiz duruş ile yürüyüşümüze devam ediyoruz. Durmadan dinlenmeden de  edeceğiz ve onun iltifatının verdiği duyguyla ona layık olmak için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Vesileyle başta ebedi Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, dünden bugüne vatan, millet, mukaddesiyat uğruna şehadete eren tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Büyük Atatürk'ün ömrünü vakfederek kurduğu Cumhuriyet ve Devlet'e eğilmez başımız ve ölümsüz düşümüzle mensubiyetinin şerefini yaşadığımız Milletimize aidiyetle hizmet bizlere nasip olsun diyorum" dedi.   

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024