×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Es-Es’te yaşam mücadelesi başladı

Eskişehirspor’da görevi devralarak transfer tahtasının açılması için çalışmalara başlayan Divan Kurulu, alacaklılardan ilk imzaları toplamaya başladı.

Spor 13/06/2021 20:38 13/06/2021 20:40

A- A+

Eskişehirspor’un yok olmayıp yaşaması için Divan Kurulu çalışmalara başladı. Geçtiğimiz gün yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da kulüp yönetimini geçici olarak ele alan Divan Kurulu, transfer engelinin kaldırılması adına hızla çalışmalara başladı ve ilk etapta 5 imzayı topladı.

Es-Es teşekkür etti

Siyah-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında, “Divan Kurulumuz transfer tahtasının açılabilmesi adına çalışmalarına başlamıştır. İlk olarak imza veren Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun ve İlyas Kahraman’a camiamız adına teşekkür ederiz” denildi. 


Son kez imza verin 

Eskişehirspor, kulüpten alacaklıları son kez imza vermeye davet ederek, “Bugüne dek armamız için hizmet vermiş teknik direktörlerimizi, antrenörlerimi ve futbolcularımızı kulübümüzün yaşaması, Eskişehirspor’umuzun yok olmaması adına son bir kez daha imza vermeye davet ediyoruz” çağrısı da yaptı. 

Siyah-kırmızılıların transfer tahtasının açılması için 170’e yakın alacaklıdan imza alması gerekiyor. 

Eskişehirspor’da geçtiğimiz Cuma günü yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da bir başkan adayı çıkmamış, Yüksek Divan Kurulu Üyesi Ali Çelikoğlu’nun başkanlık yaptığı Divan Kurulu oluşturulmuştu. 

 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024