×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Erzak paketleri 12 ilçeye ulaştırıldı

Büyükşehir, “Ramazan Paylaşmaktır” erzak kolilerini bayram öncesi ihtiyaç habiplerine verilmek üzere 12 kırsal ilçeye ulaştırdı.

Yaşam 11/05/2021 14:25 11/05/2021 14:26

A- A+

Pandemi sürecinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Ramazan Paylaşmaktır” erzak kolilerini bayram öncesi 12 kırsal ilçeye ulaştırdı.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

Pandemi sürecinin başladığı Mart ayından itibaren Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de destek olmaya devam ediyor. Kent merkezinde odalar ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla erzak desteğine devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi olan Eskişehirlilere de destek sağlamaya devam etti. Tespit edilen adreslere ilçe belediye başkanları ve sorumluları aracılığıyla 'Ramazan Paylaşmaktır' yazılı erzak kutularını ulaştırdı.

İlçe belediyelerine teşekkür

Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi ve Sivrihisar ilçelerine erzak desteklerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak kolilerini ulaştırdık. Birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içinde kampanyamıza destek olan tüm vatandaşlarımıza ve erzakların vatandaşlarımıza ulaşmasında köprü görevi gören ilçe belediyelerimiz ve ilçe sorumlularına teşekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024