×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eren Soycan Ormanspor’da

Eskişehir Ormanspor, dış transfer çalışmaları kapsamında, geçen sezon Hatay Büyükşehir Spor’da forma giyen alan pivot oyuncusu Eren Soycan’ı kadrosuna kattı.

Spor 27/06/2021 14:32 27/06/2021 14:34

A- A+

Önümüzdeki sezon Hentbol Süper Lig’de Avrupa kupalarını zorlayacak iddialı bir kadro kurmaya devam eden Ormanspor, son olarak Eren Soycan ile resmi sözleşme imzaladı. 

Başkan Temel: Eren daha güzel başarılara imza atacaktır

Düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Recep Temel, “Eren kardeşimiz Selkaspor altyapısında yer alıp U18 milli takımına kadar yükselmiş; ondan beklentilerimiz belli, bu ivmeyi kaybetmeden daha güzel başarılara imza atması yönünde olacaktır. Kendisine tekrar Eskişehir’e hoş geldin diyor ve sağlıklı başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

Eren Soycan: Eskişehir’e dönmek güzel
 

Eskişehir’e döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Eren Soycan, imza sonrasında, “Kariyerimin başladığı şehre dönmek güzel. Ormanspor’un hedeflerine ulaşması için bende elimden gelen en fazla katkıyı vermek adına çalışacağım. Herkese gönlünce başarılı, sakatlık olmadan bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.

Eren Soycan, 2002 Gaziantep doğumlu olup, Eskişehir’de SelkaSpor alt yapısında 2016-2019 yılları arasında üç sezon Hatay Büyükşehir Spor Kulübü kadrosunda yer aldı. U18 milli takımın da değişmez isimlerinden biri olan Eren Soycan, 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda yer alacak.
 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024